Nieuws

12 juni 2019

Officiële handeling

Het is bijna zover! Op 20 juni zullen we samen met de genodigden de oplevering van Nassaustede feestelijk inluiden. In week 28 van 2019 verwachten wij alle appartementen op te leveren.

10 mei 2019

Update van de bouw

In het transformatiedeel zijn de keukens geplaatst en worden de vloeren de komende weken voorzien van vloerafwerking. Bij het buitenterrein is gestart met het bouwrijp maken. 

6 april 2019

Uitverkocht!

Nassaustede is uitverkocht! De 15 koopappartementen van Nassaustede in Schiedam zijn verkocht. Ook de oplevering komt steeds dichterbij. Deze zomer kunnen de nieuwe bewoners hier al wonen.

25 maart 2019

Update van de bouw

Fijn om het zonnetje af en toe weer te zien op de bouwplaats. In het nieuwbouwdeel van Nassaustede is gestart met het dekken van de pannen. Ook worden momenteel de pvc vloeren in het transformatiedeel gelegd.

8 maart 2019

Update van de bouw

Op de foto is goed te zien hoe snel het nu gaat. De veranderingen zijn goed zichtbaar. In de transformatie is gestart met het aanbrengen van de systeemplafonds en in het nieuwbouwdeel staan de eerste GIBO wanden.

1 maart 2019

Hoogste punt gevierd!

Het hoogste punt van Nassaustede is vandaag gevierd. Met een friet en snacks voor de hardwerkende bouwvakkers was het weer een gezellige vrijdagmiddag!

22 februari 2019

Zomer 2019 gereed!

Het nieuwe bord staat op de bouwlocatie, waar het werk lekker door gaat. Bij de transformatie is gestart met het behangwerk en zijn de schilderwerkzaamheden aan de buitenzijde in de afrondende fase. De stalen trappen van het nieuwbouwdeel zijn geplaatst en de eerste vloeren zijn voorzien van de afwerkvloer. Wil je meer informatie over Nassaustede? Bel Thekla op 06 53 50 64 97

28 januari 2019

Wat metselwerk kan doen

Wat een ander gezicht nu er gestart is met het metselwerk! Ook de kappen van de nieuwbouw zijn geplaatst.

In de transformatie is het tegelwerk van de badkamers bijna gereed en is begonnen met de herstelwerkzaamheden van het hoofdtrappenhuis.

12 december 2018

Voortgang bouw

De bouw gaat voorspoedig. De bovenste vloer van de nieuwbouwappartementen is gestort en de eerste stelkozijnen zijn geplaatst.

Bij de transformatie worden de gipswanden dichtgemaakt waarna de metal-stud plafonds worden aangebracht. Dit is een stalenprofiel waar, in een later stadium, de gipsplaten tegenaan geschroefd worden. De stukadoor is gestart met de afwerking van de wanden.

24 november 2018

Terugblik

Even een terugblik naar het zusterhuis met haar monumentale karakter... 

6 november 2018

Voortgang transformatie

Het grote dak en de dwarsvleugel is voorzien van compleet nieuw dak en de voorbereidingen voor de pannendekker zijn inmiddels afgerond. Hierdoor kan de pannendekker op korte termijn de pannen dekken. In de gevel is schilder druk bezig om de bestaande kozijnen het verf volledig te verwijderen en waar nodig worden kozijnen gerepareerd.

6 november 2018

Voortgang nieuwbouwappartementen

De tweede verdiepingsvloer is volledig gestort, hierna gaat de kalkzandsteen lijmer bevoorraden en de wanden opbouwen. Nadat de eerste wanden gereed zijn worden de onderconstructie geplaatst die als doel hebben om de breedplaatvloer (betonschil vloer van 5cm dik) te plaatsen. Dit is een repeterend activiteit van de 1e en 2e verdiepingsvloer.

13 oktober 2018

Nieuwbouwdag Schiedam

Op 13 oktober stonden we met NassauStede op de nieuwbouwdag in Schiedam. Er zijn ongeveer 2.100 bezoekers geweest die we hebben kunnen informeren over dit bijzondere project

28 september 2018

Binnenmuren afgetekend

De afgelopen 2 weken is er weer vooruitgang geboekt bij zowel bij de nieuwbouwappartementen als bij de transformatie. Bij de nieuwbouwappartementen is de vloer van de 1ste verdieping gestort en is er een begin gemaakt met het aftekenen van de binnenmuren. Bij de transformatie wordt nu de laatste hand gelegd aan het slopen van de binnenzijde. De nood kap is verwijderd en er is een nieuwe balklaag aangebracht op de 2de verdieping.

28 september 2018

Eerste verdiepingsvloer gelegd

NassauStede wordt in de bestaande wijk Oranjeburgh gebouwd en de omwonenden zijn ook erg benieuwd naar het project. Wij vinden dat heel erg leuk! Afgelopen dinsdag 25 september is er bijvoorbeeld vanuit een omliggende school een groep kinderen bij het bouwterrein langs geweest. Ze hebben de directiekeet bezocht, maar het hijswerk was voor hen toch wel het meest indrukwekkend. Wie weet hebben we ze geïnspireerd om later ook de bouw in te gaan!

De afgelopen week zijn de kalkzandsteen muren op de begane grond gelijmd en is de eerste verdiepingsvloer is gelegd. Ook de installateurs zijn gestart met het leidingwerk op de vloer van de nieuwbouwappartementen.

20 september 2018

Nieuwbouw van de grond

Ook de bouwwerkzaamheden van het nieuwbouwcomplex vorderen en de contouren van de appartementen worden al zichtbaar.

17 september 2018

Oude zusterhuis in steigers

Het oude zusterhuis staat in de steigers en de binnenwanden worden gesloopt om plaats te maken voor de appartementen van Stepping Stones.

17 juli 2018

De verkoop is gestart!

Vandaag zijn we officieel in verkoop met NassauStede Schiedam. Na alle voorbereiding is dit altijd een leuk moment. Bent u de toekomstige eigenaar van één van de appartementen? Neem vrijblijvend contact op met Thekla of Martijn.

13 juli 2018

De bouw is gestart!

Met veel plezier werken wij aan de laatste puntjes voor de start verkoop van NassauStede. Op de locatie heeft u al gezien dat wij zijn gestart met de bouw van het appartementencomplex. Het zusterhuis is al gedeeltelijk gesloopt en er zijn veel activiteiten op de locatie.

6 juli 2018

Verkoopbrochure

De verkoopbrochure van NassauStede is gereed. Hierin vindt u alle verkoopinformatie over dit project. Wilt u een exemplaar ontvangen? Schrijf u hier in, we sturen er graag één naar u op.

23 mei 2018

Schiedam in de bloemen

We hebben een aantal zorginstellingen in de buurt van Schiedam in de bloemetjes gezet om zo Nassaustede Schiedam te promoten. De bezorgster heeft ons laten weten dat de reacties ontzettend positief waren.

"NassauStede: een leven lang onafhankelijk en zorgeloos wonen"