Uniek concept

Eigen butler: zorgeloos en onafhankelijk wonen.

Alle zaken waar u normaal uw dochter of zoon voor om hulp vraagt, kunt u ook aan uw persoonlijke assistent uitbesteden."

Wilt u wonen in een schitterende studio of 2-kamerappartement? Zelfstandig en toch stijlvol verbonden met het monumentale zusterhuis uit 1936? Dat kan in de 15 moderne koopappartementen van nieuwbouwproject NassauStede! Geheel in stijl van het monumentale karakter van het zusterhuis, maar toch compleet modern. Wie wil dat nu niet?

Uniek concept.
In NassauStede is het heerlijk wonen. Nu, maar ook later. In de koopappartementen van NassauStede woont u zelfstandig, maar liggen de zorg, het buitenleven en diverse activiteiten gewoon om de hoek. En dankzij nauwe samenwerking met de particuliere dienstverlener zijn diensten en zorg op maat mogelijk voor alle toekomstige bewoners. Roxanne van Kempen, verkoopmanager Gebroeders Blokland, is nauw betrokken bij het project. Ze legt uit: ‘In dit unieke concept komen wonen en leven heel mooi samen. De appartementen en studio’s zijn zo ingedeeld dat alles gelijkvloers is. En omdat alles nieuw is, hebben de bewoners maar weinig onderhoud. Eenvoudig, maar heel praktisch. Met aanpassingen die zijn toegespitst op het ouder worden en geheel rolstoelvriendelijk.’

Butler Point.
Nassaustede beschikt over Butler Point: de slimme butlerdienst die uw to-do lijst fluitend oppakt en afwerkt. Wilt u uw kleding laten reinigen en strijken? Uw auto laten wassen? Uw fiets gerepareerd? Een mooie bos bloemen of klusjesman geregeld? (Bijna) alles kan en niets moet! 

Een hospitality service die u het eerste half jaar kosteloos wordt aangeboden door Gebroeders Blokland. Het enige wat u hoeft te betalen, zijn de inkoopkosten wanneer u een dienst afneemt.

Het werkt simpel: u krijgt toegang tot onze website. Met een paar muisklikken kunnen producten en diensten hier worden besteld. U betaalt online en het proces van levering en uitvoering regelen wij van A tot Z. Alle diensten worden uitgezet bij zorgvuldig geselecteerde lokale leveranciers.

Butler Point geeft u uw vrije tijd terug!

*Gebroeders Blokland is voor NassauStede een samenwerking aangegaan voor dit abonnement en biedt u de persoonlijke butler het eerste halfjaar kosteloos aan. De afgenomen diensten dienen dan alleen nog apart te worden afgerekend. En bevalt deze service? Dan beslist u zelf of u het abonnement na een halfjaar voortzet. U zit dus vooralsnog nergens aan vast.

Een goede buur.
Maar er is meer. ‘Omdat NassauStede praktisch grenst aan het zusterhuis kunt u ook profiteren van de aanwezigheid van zorgorganisatie Stepping Stones. Als ‘goede buur’ kunt u meedoen aan verschillende activiteiten die worden georganiseerd, zoals een workshop schilderen of samen wandelen. Zo hoeft u niet alleen te zijn en kunt u de gezelligheid opzoeken wanneer u wilt, maar toch zelfstandig verblijven. Niets hoeft, maar alles is mogelijk.’

Unieke locatie.
NassauStede ligt naast het monumentale zusterhuis op de hoek van de Louise de Collignystraat en de Nassau Dillenburgstraat. Middenin de levendige nieuwbouwwijk Oranjeburgh en met de zorg om de hoek. Op loopafstand van het heerlijk groene Julianapark en Volkspark. Roxanne: ‘Mensen kunnen hier veilig oud worden in een vertrouwde en comfortabele omgeving. Oranjeburgh is namelijk de mooiste wijk van Schiedam als u het mij vraagt. Met mooie statige panden en nog redelijk dichtbij het centrum gelegen. Zo heeft u alles binnen handbereik: zorg op maat, maar ook voldoende faciliteiten in de rustige en veilige omgeving. Een prettige plek om te wonen!’

"NassauStede: een leven lang onafhankelijk en zorgeloos wonen"